Flexibel schaalbaar
Geschikt voor elke webshop
Altijd opzegbaar
Heldere afspraken
Persoonlijke service

Even uitleggen…
Wat is fulfilment?

Fulfilment is het volledig afhandelen van de bestellingen van webshops. Van het moment dat de bestelling binnenkomt, tot het versturen van het pakket naar de besteller, maar ook het verwerken van retouren. Dit kun je als webshopeigenaar natuurlijk zelf doen, maar je kunt het ook uitbesteden.

Waarom zou ik mijn webshop fulfilment uitbesteden?

Wij geloven erin dat iedereen moet doen waar hij of zij goed in is. Jij als webshopeigenaar bent heel goed in jouw shop runnen, je klanten tevreden houden en creatieve nieuwe ideeën bedenken. En laten wij nou ontzettend goed zijn in pakketjes versturen. Dus als je dat aan ons overlaat, hou jij meer tijd over en bespaar je ook nog eens geld. Win-win!

Houd meer tijd over

voor andere zaken

Realtime inzicht

In al jouw bestellingen

Beveiligde opslag

van jouw artikelen

Deskundig retourproces

voor tevreden klanten

Cut-off tijd

Nederland 23:00 uur

Heldere prijzen

zonder verrassingen

Zo werkt ’t:

Nadat je jouw shop bij ons hebt aangemeld, zorgen we samen dat jouw voorraad naar ons toe komt. Wij slaan je voorraad slim en efficiënt op in ons verzekerde magazijn. Dan koppelen we je shop aan ons Avado Ordermanagement Platform en is het knallen geblazen!

JA, daar is weer een bestelling! En nu?

Alle bestellingen in jouw shop komen ook bij ons binnen via ons Ordermanagement Platform. Wij zien dus precies welke klant welke bestelling heeft geplaatst.

Check, check, dubbelcheck

Onze magazijntoppers picken de order en maken die klaar voor verzending. Doordat wij de eigen unieke barcode van producten gebruiken om te scannen, weten we zeker dat jouw klant ontvangt wat hij besteld heeft.

Inpakken en …

We pakken jouw producten zorgvuldig in en gebruiken duurzaam opvulmateriaal.

Onze favoriet!

… wegwezen!

Jouw zending staat klaar om door DHL verstuurd te worden. Onze cut-off tijd voor Nederlandse zendingen is 23:00 uur, voor Belgische zendingen 21:00 uur. Alles wat voor die tijd besteld wordt, gaat diezelfde dag nog mee met DHL. Natuurlijk mét track & trace.

O jee, er komt een pakket retour

Regelen we graag voor je! Terug in de voorraad, afschrijven of apart houden? Jij bepaalt wat er gebeurt en wij handelen al jouw retouren netjes af.

+

Groei nu met Avado
e-fulfilment

Geen vast contract

100% flexibel

Ieder webshop platform

Ja, ik wil knallen!

altijd vrijblijvend!